Sorry maar deze website support geen Internet Explorer. We adviseren je om te veranderen van browser.

Benieuwd of onze methode bij je past? Plan direct een vrijblijvende belafspraak in of bel direct 085 - 0043 918.

De trainers van Master in Teams

“Een waterdicht systeem voor al mijn plannen en bezigheden”

Na mijn studie onderwijskunde in Leiden zette ik een huiswerkinstituut op in Den Haag. Hier leerde ik de scholieren hoe ze overzicht konden krijgen en vervolgens goed te plannen. Gaandeweg ontwikkelde ik een waterdicht systeem waarin ook alle plannen en bezigheden van mijzelf en mijn bedrijf een plekje kregen en ik rust en overzicht bleef houden over tien en later veertig vestigingen. Het systeem bleek ook heel goed toegepast te kunnen worden door mijn team en netwerk. Toen ik na 10 jaar het bedrijf verkocht, besloot ik om van time-management mijn werk te maken.

Michelle Wiesman
Partner en coach
Bekijk LinkedIn profiel

“Van nature ben ik vrij chaotisch, dit systeem zorgt ervoor dat ik mijn werkzaamheden goed kan uitvoeren”

Ik was in de functie van event-manager al sterk gericht op het verkrijgen van overzicht en aanbrengen van structuur, iets dat met veel opeenvolgende evenementen noodzakelijk is. Inmiddels ben ik projectcoördinator bij een HRD adviesbureau en daarnaast train ik voornamelijk teams in effectiever werken. Van nature ben ik vrij chaotisch, dit systeem zorgt ervoor dat ik mijn werkzaamheden goed kan uitvoeren. Ik vind het fantastisch om te zien; een drukke manager maar ook een gestructureerde consultant zeggen zoveel prettiger te kunnen werken na het volgen deze training.

Anne Schenkkan
Trainer
Bekijk LinkedIn profiel

"De methodiek van Master in Teams is een integraal onderdeel van mijn aanpak om stress te verlagen en productiviteit te verhogen."

Als Business Development en Sales Professional was ik 7 jaar werkzaam in de energiesector. Die ervaring, gecombineerd met mijn ervaring op het vlak van yoga en persoonlijke ontwikkeling, zet ik in bij het helpen van mensen om hun grenzen te verleggen richting een meer bevredigende, productieve balans tussen werk en privé die energie geeft in plaats van kost.

Mijn passie is om mensen te begeleiden bij het voorkomen van stress en het herstellen na een burnout, en daarbij een basis te leggen voor een duurzame persoonlijke energie. De methodiek van Master in Teams om je workflow in te richten is een integraal onderdeel van mijn aanpak om stress te verlagen en productiviteit te verhogen op een duurzame manier.

Daniela Klauser
Trainer en coach
Bekijk LinkedIn profiel

“Het geeft zoveel voldoening als je na een dag werken het gevoel hebt dat je goed hebt gewerkt”

Ik hou ervan om mensen te helpen. Vooral het helpen met organiseren en structuren is een passie. Voordat ik als trainer ben gaan werken heb ik mijn Masters gehaald (Communicatie Wetenschappen) en gewerkt in de mode, sportmode, de beautywereld en een eigen bedrijf opgezet. Ik help daarmee mensen om alle delen van hun huis- of kantoorruimte te structureren en op te ruimen. Met een eenvoudig te volgen systeem en simpele tips ondersteun ik mensen om opgeruimd door het leven te kunnen gaan. Tijdens mijn werk realiseerde ik me dat mensen ook hulp nodig hebben bij het structureren van hun dagelijkse werkzaamheden. Het geeft zoveel voldoening als je na een dag werken het gevoel hebt dat je goed hebt gewerkt. Een goed systeem, zoals de training van Master in Teams, geeft je handvaten om overzicht te creëren in je dagelijkse werk en dit te behouden. Tevens zorgt het voor een lege e-mail inbox en de mogelijkheid voor het behalen van persoonlijke- en werk gerelateerde doelen.

Hermance Hora Siccama
Trainer
Bekijk LinkedIn profiel

Al onze trainingen worden gegeven door trainers die door Master in Teams opgeleid zijn en gecertificeerd zijn. Ben je zelfstandig trainer (of wil je dat worden) en wil je onze trainingen aan je portfolio toevoegen? Meld je dan aan voor één van onze certificeringsdagen.

Trainer worden?

Bekijk de mogelijkheden

{{ formTitle }}

{{ formContent }}