Sorry maar deze website support geen Internet Explorer. We adviseren je om te veranderen van browser.

Benieuwd of onze methode bij je past? Plan direct een vrijblijvende belafspraak in of bel direct 085 - 0043 918.

Jan Pedro Vis - Global Procurement Director bij DSM
""Deze training is anders door de follow-up waardoor learnings echt geborgd worden. Er is een blijvende impact op het team: 6 maanden later werkt iedereen nog steeds met het systeem. Mensen delen ervaringen en verbeteren hun time management vaardigheden verder, met als resultaat een hogere productiviteit met minder stress.""
Jan Pedro Vis - Global Procurement Director bij DSM
Jeff de Haan - Vice President and Head of Financial Adviser Services Benelux bij Dimensional Fund Advisors
""Master in Teams heeft me het systeem en de werkwijze geleerd waarmee ik kan focussen op de belangrijke dingen. Mijn doelen zijn nog meer helder en er is minder chaos van alle kleine dingen. Ik zou de training aan iedereen aanraden die klaar is voor next-level productiviteit!""
Jeff de Haan - Vice President and Head of Financial Adviser Services Benelux bij Dimensional Fund Advisors

Heerlijk, ik heb vandaag alleen maar mails beantwoord! Heb je dat wel eens iemand horen zeggen? Vast niet - en toch vullen we nog steeds een groot deel van onze dag er mee: mailen, aanhaken bij meetings en het heen en weer schuiven van taken. We zijn druk met druk zijn, in plaats van met de dingen die we echt belangrijk vinden.

We krijgen daardoor op een dag vaak minder gedaan dan we eigenlijk wilden. Niet zo'n ramp, lijkt het misschien. Toch ligt dit aan de basis van grotere problemen:

 • Een dag niet gedaan krijgen wat je wilde resulteert er in dat je ook je kwartaal- of jaardoelen niet haalt aan het einde van de rit.
 • Het zorgt voor stress en je verliest je werkplezier.
 • Het wordt lastiger om goed samen te werken met je collega's.

De training helpt je deze neerwaartse spiraal te doorbreken. Je vindt weer rust en energie om aan de juiste dingen te werken.

Interesse in deze training?

Plan direct een belafspraak

Michelle Wiesman

Coach/Partner
Idea brain wave

Herken je dit?

 • Je hebt een drukke baan en werkt keihard om de doelen te bereiken. Er komt van alles op je af dat de inhoud van jouw werkdag grotendeels bepaalt. Prioriteiten stellen gebeurt ad hoc.
 • Je maakt gebruik van notitieboekjes, post-its en apps om alle belangrijke dingen te verzamelen. Je hoofd loopt soms over om alles te onthouden. Je hebt duizenden mails en je wordt geleefd door je inbox.
 • Je ‘to do’-lijst is te lang of bestaat uit post-its en die zijn niet gerangschikt op prioriteit. Op drukke dagen ga je in de survival-stand en laat je het roer los. Je laat het werk maar gewoon over je heen komen, wat een gevoel van stress met zich meebrengt.
 • Je weet: het kan misschien beter, maar je hebt nog niet de beste structuur gevonden om jouw werkstroom te beheren.
Time stopwatch progress

Wat gaan we doen?

 • We richten een sluitend systeem in voor je agenda, taken, mails en projecten met behulp van Microsoft Outlook en OneNote. De training is heel praktisch – je kunt direct aan de slag.
 • In sessie 1 zorgen we voor overzicht. Alle urgente zaken krijgen een plek (bottom-up). De stap om álles uit je hoofd te halen en onder te brengen in het systeem zorgt voor rust. We leren je een nieuwe workflow en richten je werkomgeving zó in dat deze jou ondersteunt.
 • In de sessie 2 finetunen we je systeem en richten we ons op het helder krijgen van je eigen doelen. Het resultaat is dat je niet meer door je mails wordt geleefd, maar gefocust aan de slag kan met je persoonlijke en zakelijke doelen.
 • In sessie 3 (follow up) evalueren we het systeem en zorgen we dat je weet hoe je het zelf kunt verfijnen in de toekomst.
Paper plane

Het resultaat?

 • Je hebt weer rust en overzicht over de zaken die moeten gebeuren, je bent in control.
 • Je hebt een concrete, makkelijke workflow zodat je al je mails, aanvragen en telefoontjes op de juiste manier verwerkt.
 • Je stelt prioriteiten en rangschikt taken op urgentie.
 • Je werktijd is efficiënter ingedeeld, daardoor heb je tijd voor de dingen waar je echt mee bezig wilt zijn en ervaar je werkdagen zonder stress.
 • Je haalt meer voldoening uit het werk, omdat je met aandacht en vol toewijding met je taken bezig bent. Je werkt weer om te leven en je gaat iedere week opgeruimd je weekend in!
Checklist

Opzet training

De training bestaat uit 3 sessies om ontwikkeling van vaardigheden te ondersteunen en gedragsverandering te waarborgen:

 • Sessie 1: workflow management, Outlook inrichten (3 uur)
 • Sessie 2: Doelen stellen, project management, OneNote inrichten (3 uur, ca. 2 weken later)
 • Sessie 3: Evaluatie en verfijning van je systeem, borging van de gedragsverandering (2 uur, ca. 5 weken later)

Aantal deelnemers: 8-12 deelnemers per training
Kosten: € 4.500 per training (in-company) excl. BTW en materiaal- en reiskosten

Meer trainingen tegelijk inplannen? We horen graag van je zodat we een aanpak en begroting op maat kunnen maken. Ook kan deze training gecombineerd worden in een programma met onze andere trainingen zodat dé 3 randvoorwaarden voor een organisatie om succesvol aan een strategie te kunnen bouwen gecovered zijn:

 • TIME MANAGEMENT: Geef jezelf grip op je tijd, alleen zo kun je focussen op dingen die er écht toe doen.
 • TEAMDYNAMIEK: Ontdek ieders drijfveren, zet mensen op de juiste plek en haal het beste uit elkaar.
 • TARGETS: Stel doelen waar mensen wat mee kunnen, voor betrokkenheid en energie.

Interesse?

9
Gemiddeld rapportcijfer trainers
500
Aantal getrainde deelnemers
80%
Deelnemers behaalt eigen doelstellingen
Executive Coaching

Zijn de thema's hierboven herkenbaar, maar gaat het dan niet alleen over jezelf maar over je hele organisatie? Time management klinkt misschien als een operationeel thema - toch kan het het verschil maken in of een strategie slaagt of niet. Het is één van de drie basisvoorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen om effectief samen te kunnen werken en successen te boeken.

In haar Executive Coaching sessies begeleidt Michelle Wiesman (founding partner van Master in Teams) ondernemers en senior managers bij een integrale aanpak om organisaties die vastgelopen zijn of niet optimaal presteren weer soepel te laten draaien. Interesse? Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

{{ formTitle }}

{{ formContent }}